С любов
Като вятър в косите ти, като дъждът в очите ти,
като слънцето, което сутрин те гали с нежните си
лъчи, като луната, която без сън ще те оставя до зори.
С теб съм, любов моя, навсякъде, запомни, моя радост,
моя тъга, всеки миг без теб е празна суета, изгубена лъжа.
Сърцето ми ти принадлежи, това е моят подарък за теб,
сърце мое, обич, тъга, просто се протегни, подай ми ръка
и никога повече не ме пускай, защото от любов ще умра.
И когато си далеч от мен, пак ще чуваш моят зов,
там сред мрака на деня, сред шумната паплач, там
сред измамата и студа, ще чуеш две думи със сърцето
си, които вечно ще те топлят, които вечно ще ти
нашепвам, които завинаги ще запечатя с целувка:
ОБИЧАМ ТЕ!...
С любов ще те прегърна, съдба моя, с нежност безкрайна
ще те обгърна, мое прекрасно бъдеще,
мое любимо слънчице!...
© Десислава Павлова Todos los derechos reservados