15.04.2010 г., 7:07 ч.

С любов 

  Поезия » Любовна
442 0 0

                                    С любов

 

Като вятър в косите ти, като дъждът в очите ти,

като слънцето, което сутрин те гали с нежните си

лъчи, като луната, която без сън ще те оставя до зори.

 

С теб съм, любов моя, навсякъде, запомни, моя радост,

моя тъга, всеки миг без теб е празна суета, изгубена лъжа.

Сърцето ми ти принадлежи, това е моят подарък за теб,

сърце  мое, обич, тъга, просто се протегни, подай ми ръка

и никога повече не ме пускай, защото от любов ще умра.

 

И когато си далеч от мен, пак ще чуваш моят зов,

там сред мрака на деня, сред шумната паплач, там

сред измамата и студа, ще чуеш две думи със сърцето

си, които вечно ще те топлят, които вечно ще ти

нашепвам, които завинаги ще запечатя с целувка:

ОБИЧАМ ТЕ!...

 

С любов ще те прегърна, съдба моя, с нежност безкрайна

ще те обгърна, мое прекрасно бъдеще,

мое любимо слънчице!...

© Десислава Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??