Сядам рядко след заплата
със колежки на по бира -
Тичам бързо при жената,
у дома да се прибирам!
Но веднъж това се случи -
с млада дама в сепаре.
Със колежка тип - Белучи,
с бяло, хубаво... лице!
Седнах с Моника в гората,
в неизвестна механа.
По-далеч от махалата
и от моята... жена!
Там опитах две-три бири,
хапнах телешко филе.
Щом оркестърът засвири,
тропнах с дамата хорце!
Минах бързо на прегръдки
със ужасно бавен блус!
На езикът имах тръпки,
пробвах Моника на вкус!
Танцът бе интимно скучен,
но със доста лош развой -
От съпруга на Белучи,
аз изядох - страшен бой!
Той се пръкна ненадейно,
с два шамара ме преби!
Нямах никаква идея -
той защо... не ме уби!
А във вкъщи пък жената
ме посрещна с боен рев!
В миг от моята заплата
не остана - нито лев!
Тя... на всичкото отгоре
ме нарече: - Калпазан!
Щом ме бият чужди хора,
без да имам капка срам!
...
Много леко се разминах
след неверното хоро...
Бях на миг да се спомина,
но разбрах поне едно:
Че с колежки тип Белучи,
стават винаги беди! -
Яки болки ще получиш
от съпрузи и... жени!
Юри
Йовев
Септември
2019 г
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
Усмихнати почивни дни.