14 ago 2024, 15:08

С нежността.... 

  Poesía
60 0 0

С нежността,

с която

есенната светлина на

слънцето

люлее листата и

прегръща тревите,

с нежността ще остана.

© Петър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??