14.08.2024 г., 15:08 ч.

С нежността.... 

  Поезия
59 0 0

С нежността,

с която

есенната светлина на

слънцето

люлее листата и

прегръща тревите,

с нежността ще остана.

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??