Aug 14, 2024, 3:08 PM

С нежността.... 

  Poetry
57 0 0

С нежността,

с която

есенната светлина на

слънцето

люлее листата и

прегръща тревите,

с нежността ще остана.

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??