18 abr 2014, 20:17

С нея 

  Poesía » Filosófica
485 0 1

С НЕЯ

 

Не може да не срещнем любовта -

с премяна слънчева, с коси от злато...

На пръсти в сънищата идва тя

и с нежност прави дните ни богати...

 

Не може да не вкусим любовта -

със зряла плът, с привкус на старо вино...

Със жадни устни ни изгаря тя

и ни завихря в огнена лавина...

 

Не може да не търсим любовта -

със сняг в косите, с мисли посребрели...

Дори  и кратка да е била тя -

завинаги сме с нея помъдрели.

© Йорданка Цонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??