8 sept 2013, 17:59

С няколко думи само 

  Poesía » Otra
331 0 1

Няколко думи само

Щом след дъжда
дъгата цветна
се преметне
и свърже хоризонта
и света,
и блесне тая
Осемцветна...
Аз нейните загадки
зачета!

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • С няколко думи - много харесах и Поздрави!
Propuestas
: ??:??