Sep 8, 2013, 5:59 PM

С няколко думи само 

  Poetry » Other
333 0 1

Няколко думи само

Щом след дъжда
дъгата цветна
се преметне
и свърже хоризонта
и света,
и блесне тая
Осемцветна...
Аз нейните загадки
зачета!

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • С няколко думи - много харесах и Поздрави!
Random works
: ??:??