8 сент. 2013 г., 17:59

С няколко думи само 

  Поэзия » Другая
332 0 1

Няколко думи само

Щом след дъжда
дъгата цветна
се преметне
и свърже хоризонта
и света,
и блесне тая
Осемцветна...
Аз нейните загадки
зачета!

 

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • С няколко думи - много харесах и Поздрави!
Предложения
: ??:??