15 feb 2009, 21:23

С обич зова те 

  Poesía » De amor
763 0 11

Изгаряща болка,

неистова липса,

мълвя те безгласно,

дали ме усещаш?

По въздуха пращам

птица самотна

да кацне до тебе

и тихо да пее

как с обич зова те.

 

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??