15.02.2009 г., 21:23 ч.

С обич зова те 

  Поезия » Любовна
762 0 11

Изгаряща болка,

неистова липса,

мълвя те безгласно,

дали ме усещаш?

По въздуха пращам

птица самотна

да кацне до тебе

и тихо да пее

как с обич зова те.

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??