Feb 15, 2009, 9:23 PM

С обич зова те 

  Poetry » Love
793 0 11

Изгаряща болка,

неистова липса,

мълвя те безгласно,

дали ме усещаш?

По въздуха пращам

птица самотна

да кацне до тебе

и тихо да пее

как с обич зова те.

 

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??