20 mar 2020, 18:27

С оптимизъм за коронавируса 

  Poesía » Epigramas
763 0 0

Топя се, като чироз

от тоз коронавирус.

Но по- добре е с маски,

отколкото- със каски!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??