Mar 20, 2020, 6:27 PM

С оптимизъм за коронавируса 

  Poetry » Epigrams
749 0 0

Топя се, като чироз

от тоз коронавирус.

Но по- добре е с маски,

отколкото- със каски!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??