20.03.2020 г., 18:27 ч.

С оптимизъм за коронавируса 

  Поезия » Епиграми
759 0 0

Топя се, като чироз

от тоз коронавирус.

Но по- добре е с маски,

отколкото- със каски!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??