21 mar 2017, 23:52

С пожелание 

  Poesía
339 0 6

Днес е ден голям... Ден е на поета!!!

Такъв ли съм, не знам? Но опитвам се

да пиша! Бъдете живи, здрави, вие 

поетите не само в нашата страна...

Но и  всички вие който изгаряте от любовта...

Творете, създавайте слова...

Бъдете живи, здрави... И нека ние

който мечтаем за това...

И нас да окрили стиха.

Обичам ви и нека жив да бъде празника!

За всичките поети и за любовта.

Прекланям се през вас и вашите слова!!!

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??