30 mar 2017, 23:32

С продължение 

  Poesía » Otra
199 0 1

Живот със цел, живот любим...

"Живот без маска и без грим."

Живот със смисъл и узрял,

във който съм кипял и врял.

Отрязък между дати две,

където краят ме зове.

 

И няма време за покой,

че няма...и че няма кой

да свърши мойта работа без мен

във мрачен и във светъл ден.

И аз със тези две ръце,

със бръчки нови на лице,

вървя към дните си напред

от мисли тръпнещи обзет.

 

И вместо точката за край,

двуточие ще сложа май...

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Няма да го мислиш толкова! Добре, че не си знаем края, за да сме продуктивни и обнадеждени! Човек има и философски дни, в които песимизмът е повече, но е роден да твори и оставя духовни следи. Те са важни! Поздрави!
Propuestas
: ??:??