С прозрачната си
къса поличка
тя ме провокираше
непрестанно,
а после се разсърди
- на кого ли?!, -
че собственото ù ехо
разнася вест
от снимката
от видеозона,
която я ощастливява много
и с много радост
се споделя.
18.11.2010 г.
© Добромир Георгиев Todos los derechos reservados