16.12.2010 г., 15:57 ч.

* * * (С прозрачната си къса поличка) 

  Поезия » Еротична
896 0 0

С прозрачната си

къса поличка

тя ме провокираше

непрестанно,

а после се разсърди

- на кого ли?!, -

че собственото ù ехо

разнася вест

от снимката

от видеозона,

която я ощастливява много

и с много радост

се споделя.

18.11.2010 г.

© Добромир Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??