15 mar 2021, 12:27

С разум, дух и сърце 

  Poesía » Filosófica, Civil, Otra
682 3 5

Господар на съдбата да бъдеш...
е лесна и трудна задача.
Зависи дали ще превърнеш,
моментен успех в неудача.

Господар, за да бъдеш е нужно
разумът с двеста да следваш.
От овации когато е шумно,
да спреш шума да преследваш.

Когато духът ти пропада,
криле умът да му дава.
На сърцето не давай да страда
щом егото почне да шава.

Стани господар на живота,
мечтите смело изричай.
Не живей в ограничителна квота,
а раздавай и смело обичай.

Господар на живота се става
с открито и чисто лице.
Животът... той не продава...
разум, дух и сърце!

15.03.2021г.

© Теодора Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??