Една по една умират звездите, умира с тях и нощта. Сега, на светло, аз виждам следите които остави в снега. *** Слънцето грее, разтапя цветята пораснали снощи навън, слънцето стапя скрежта по стъклата, стапя частица от мен. *** Няма ги вече луната, звездите, няма те също и теб. Сега, на светло, пак искам да дишам, пак искам да бъда със теб.
© Абвг Todos los derechos reservados