24 nov 2016, 12:16

С теб 

  Poesía » De amor
1610 5 7

Чудо е, когато те погаля.
Докосвам и целувам нежността.
Миг, във който всичко се забравя
и се отдаваме на любовта...
 

Обичам те! Със теб живея –
залязвам и изгрявам в любовта.
Желая те! Така копнея
да пребъдем във вечността...

© Красимир Todos los derechos reservados

благодаря

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??