Nov 24, 2016, 12:16 PM

С теб 

  Poetry » Love
1609 5 7

Чудо е, когато те погаля.
Докосвам и целувам нежността.
Миг, във който всичко се забравя
и се отдаваме на любовта...
 

Обичам те! Със теб живея –
залязвам и изгрявам в любовта.
Желая те! Така копнея
да пребъдем във вечността...

© Красимир All rights reserved.

благодаря

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??