30 abr 2021, 12:15

С теб 

  Poesía » De amor
456 0 0

Първо тялото ми събуди,

тялото ми иска да обича,

чудна приказка му разкажи,

във която любовта е всичко.

 

Първо тялото ми събуди,

много нощи питаше за тебе,

женската усмивка ми върни

да повярва в допира вълшебен.

 

В ласката, във мъжката  сълза,

в думите без глас, във тишината, 

нека преоткрие любовта точно с теб,

сега и на земята.

© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??