Първо тялото ми събуди,
тялото ми иска да обича,
чудна приказка му разкажи,
във която любовта е всичко.
Първо тялото ми събуди,
много нощи питаше за тебе,
женската усмивка ми върни
да повярва в допира вълшебен.
В ласката, във мъжката сълза,
в думите без глас, във тишината,
нека преоткрие любовта точно с теб,
сега и на земята.
© Даниела Атанасова Всички права запазени