Нека грешки
с теб да правя,
нека яко да греша.
В мъки тежки
да се давя
всеки път като реша.
С болка нека
да проклинам
в мене празното сърце.
В нощта ми “лека”
да те имам
и с разплакано лице.
Да се псувам,
да се бия
с адски силните шамари,
че те чувам
и те крия
нощем, в моите кошмари.
Да те мразя,
да те искам
като някъв скъп предмет.
Да те газя,
да притискам
мъртво тяло нощем в теб.
Нека плача
доста жалко,
със прерязани ръце,
но да знача
нещо малко
аз за твоето сърце
Все те чаках,
лошо падах,
в мен сърцето ме предава.
Много плаках,
много страдах,
но за теб си заслужава.
© Krischo Todos los derechos reservados