17 feb 2007, 12:43

С теб горя 

  Poesía
667 0 3
По теб ще пусна кубче лед
и с теб е се разтапям...
Тялото ти ще докосна със ръка.

Ще гали всяка твоя точка,
любовта ти ще превръща във пожар.

Дирята студена ще изпия,
ще те стопля с устни, ала без слова.

Ще те обичам като в сън, като в магия,
       докато слеят се душа в душа...

© Ангелина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??