17 февр. 2007 г., 12:43

С теб горя 

  Поэзия
666 0 3
По теб ще пусна кубче лед
и с теб е се разтапям...
Тялото ти ще докосна със ръка.

Ще гали всяка твоя точка,
любовта ти ще превръща във пожар.

Дирята студена ще изпия,
ще те стопля с устни, ала без слова.

Ще те обичам като в сън, като в магия,
       докато слеят се душа в душа...

© Ангелина Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??