14 sept 2014, 22:45

С теб ще стигнем надалече 

  Poesía » De amor
347 0 3

Стига сме играли на игрички

с топчета и със парцалки...

Нека се поучиме от всички:

без игрите на пързалки.

 

Нека да сме откровено точни

в чувствата си между двама.

Да захвърлим мислите порочни

в новата за днес програма.

 

Нека се разходиме из парка

под високите тополи.

Да преминеме под лунна арка

и под облаците голи.

 

Нека чуем ритъма в сърцата.

Да се взреме във душите.

И да се погледнем във лицата,

да пошепнем на ушите...

 

Щом усетим тая тръпка дето

прави кръвното високо,

ще открием в парка, общо взето,

че сме влюбени жестоко.

 

И тогава... Ох, тогава, Боже,

дай ми сила и куража,

че под тази лунна арка може

със пресипнал глас да кажа:

 

Ти ми лягаш на сърцето, мила!

Ти си ми душата вече.

Вдъхваш ми невероятна сила.

С теб ще стегнем надалече!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • БЛагодаря, Приятели, за коментариите!
    Радвам се на посещението ви!Желая ви хубав ден!
  • Много смело и мъжко стихотворение!Хубаво е понякога да казваме нещата така искрено, просто и открито...Красота!
  • Щом я има любовта,тя дава криле които ни носят надалече!Щастлив полет!
Propuestas
: ??:??