30 jul 2008, 18:56

С теб съм цяла! 

  Poesía » Otra
1340 1 5
 

Когато ме боли,

съм черна сянка.

Когато ми се плаче,

съм притихнало море,

готово да удави всеки кораб.

Когато съм ранима,

май съм шепа обич,

не стигаща завоя да подмине.

Когато слънчева ме видиш,

знай, усмихвам се през сълзи.

Когато бяла съм  и съм  добра,

ще се огледаш в самота

разбрал, че само с теб съм цяла,

най-светлите си чувства в тебе съм посяла.

 

 

© Радка Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??