9 feb 2010, 21:51

С теб, вълшебниче мило! :) 

  Poesía » De amor
1221 0 5

      С теб, вълшебниче мило! :)


     Приказно вълшебниче,
 с теб времето спира!
 С теб дъхът ми замира!
 С теб сърцето пулсира!
 С теб кръвта ми завира! 

    Миличко, с теб е всичко красиво!
Морето е диво, пенливо и живо!
С теб душите засмени,
политат и стават огромни вселени!

    Вълшебниче, с теб, изгрява луната!
С теб шуми планината!
С теб звучи тишината!
С теб полетява душата! 

   Скъпичко вълшебниче, с теб птиците пеят!
С теб цветята се смеят!
С теб светът е красив!
С теб, вълшебниче приказно, всеки миг е ЩАСТЛИВ! :)



     Посветено с безкрайно много обич на моето Божествено вълшебниче V... :)

10.01.2010г.

© Любов Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??