17 nov 2019, 8:28

С тебе 

  Poesía » De amor
605 0 0

С тебе

Търсех те и няма да се спра!
Търся те и знам, ще те открия
даже да си и накрай света!
Искам те! От никого не крия!

Ти ми даде вяра, светлина.
Огън и любов неповторима!
С този огън аз сега горя
с мисълта за своята любима!

Огънят когато догори
пепелта след него ще остане
да напомня и да ни горчи
за любов, надежда и желание!

С тебе искам аз да изгоря
и да се превърна в пепел сива!
С тебе да живея и умра!
Искам с мене ти да си щастлива

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??