С тебе ще я споделя
В света изпълнен със мечти
едно сърце със обич бие,
една любов за мен звучи
в желание да ме открие.
Тя носи болката красива,
целува с чувствата нощта
и тайнствена и мълчалива
е в светлините на града.
Неуловима тя ме следва,
дори тъгата я краси.
И всяка дума е значима,
ако любов я сътвори.
Една любов такава силна
живее в моята душа.
Ще я превърна в песен нежна
и с тебе ще я споделя.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados