3.11.2023 г., 10:36 ч.

С тебе ще я споделя 

  Поезия » Любовна
508 1 2

     

  С тебе ще я споделя

 

В света изпълнен със мечти

едно сърце със обич бие,

една любов за мен звучи

в желание да ме открие.

 

Тя носи болката красива,

целува с чувствата нощта

и тайнствена и мълчалива

е в светлините на града.

 

Неуловима тя ме следва,

дори тъгата я краси.

И всяка дума е значима,

ако любов я сътвори.

 

Една любов такава силна

живее в моята душа.

Ще я превърна в песен нежна

и с тебе ще я споделя.

          Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??