С тропот на препускащи коне
Когато някога ти стане твърде тежко
и в този миг не съм до тебе, там,
дали във зима или в лято жежко,
ти ще почувстваш, че не си останал сам.
Тогава, с тропот на препускащи коне,
духът ми сам при тебе ще дотича-
докато жив си и за миг поне
да не забравяш, как обичам!
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados