4 abr 2006, 19:11

С УСМИВКА ЧАРОВНА... 

  Poesía
787 0 1

 

На С. (спомени от училище)

 

 

С усмивка чаровна изникна пред нас.

А ние те гледахме всички в захлас.

Бяхме останали от теб покорени.

Искаше ли да бъдем така впечатлени?

На първата Нова година помниш ли                  

                                                       в нощта -

Аз и Ти рисувахме върху съседни    

                                                        стъкла.

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??