На С. (спомени от училище)
С усмивка чаровна изникна пред нас.
А ние те гледахме всички в захлас.
Бяхме останали от теб покорени.
Искаше ли да бъдем така впечатлени?
На първата Нова година помниш ли
в нощта -Аз и Ти рисувахме върху съседни
стъкла.© Вили Тодоров All rights reserved.