Кой ли, спотаен отсреща,
в цъфналата ръж
е избрал нощта гореща
да се чувства мъж?
Джени истината знае...
И под падащия мрак
тича боса и нехае,
че от нейде папарак
в сенките с молив прикляка
и римува, как веднъж
някой си целунал някой
нощем в цъфналата ръж.
© Калина калина Todos los derechos reservados