24.03.2017 г., 22:23 ч.

С усмивка към Р. Бърнс 

  Поезия » Хумористична, Пародии
877 4 10

Кой ли, спотаен отсреща,

в цъфналата ръж

е избрал нощта гореща

да се чувства мъж?

 

Джени истината знае...

И под падащия мрак

тича боса и нехае,

че от нейде папарак

 

в сенките с молив прикляка

и римува, как веднъж

някой си целунал някой

нощем в цъфналата ръж.

© Калина калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??