21 abr 2008, 8:38

Саломе 

  Poesía » Otra
530 0 5
            САЛОМЕ

Не ме докосвай, Саломе!
И без това злочест съм,
понеже помня всяка арабеска на съня,
понеже
копнеех този танц да бъде непробуден.
Сега
            аз търся думата,
която е от мен по-силна,
като нож срещу ти да запратя.

Не ме сънувай, Саломе,
дълбока сянка
в непробудния
танц на душата ми.

© Константин Делов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??