21 nov 2004, 22:18

Сам 

  Poesía
952 0 1
Сам лежа в мъгла от хора,
сам във тази пустош дива,
сам във кръг един затворен,
сам във ежедневието сиво.

Сам потънал във тревоги,
сам във своя малък свят,
сам далече и от бога,
сам във черен кръговрат,

Сам ли ще съм аз до края?
Сам ли ще съм всеки ден?
Сам- че кой ли го желае,
сам във този свят студен.

© Марто Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??