21.11.2004 г., 22:18 ч.

Сам 

  Поезия
950 0 1
Сам лежа в мъгла от хора,
сам във тази пустош дива,
сам във кръг един затворен,
сам във ежедневието сиво.

Сам потънал във тревоги,
сам във своя малък свят,
сам далече и от бога,
сам във черен кръговрат,

Сам ли ще съм аз до края?
Сам ли ще съм всеки ден?
Сам- че кой ли го желае,
сам във този свят студен.

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??