7 jun 2016, 22:11

Сам 

  Poesía » Otra
338 0 4

Сам

в онзи път

като път

срещам сплотявам разделям

времето в своята плът

 

Сам

премятам в ума си иглите

и заплитам се

сам

в плетката на мечтите

 

Мяра по мяра

в кълбо ме превръщат

и търкулвам се

сам

в дълбините на къщата

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??