Сам
в онзи път
като път
срещам сплотявам разделям
времето в своята плът
Сам
премятам в ума си иглите
и заплитам се
сам
в плетката на мечтите
Мяра по мяра
в кълбо ме превръщат
и търкулвам се
сам
в дълбините на къщата
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены