18 jun 2023, 5:14

Сам сред всички 

  Poesía
315 0 0

И започвам пак аз стихове да пиша

Как го мразя това …

Че пиша ли то е ясно - страдам 

И няма кой да ме чуе в нощта …

 

Плача, ридая и стена - защо? 

Защо никой не чува зова ми и 

не ми даде надежда,

че заслужавам нещо по-добро?

 

Аз стена и плача, викам със глас,

защо никой не ме чува в този час? 

Замлъквам, оглеждам се и разбирам, 

Че усмивка има на моето лице, 

а кой знае, че аз страдам? 

Само моето сърце!

© Пламена Райчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??