6 feb 2008, 21:28

Сама 

  Poesía » Otra
598 0 2

Без никого, с когото мъката да споделя,

без право да обременявам другите със своите проблеми,

останала съм аз със себе си съвсем сама,

сама със своите нестихващи дилеми.

 

Боли ме силно! Тази самота!

Боли, но няма никой, който да ме разбере,

съвсем сама съм на света

и болката не ще някога да спре.

 

Безсилна съм пред своята съдба,

безсмислено е, струва ми се, битието.

Изпълнено е всичко с мъчна самота,

безнадеждно мрачно е небето!

 

Не ще да мога някога въобще,

от тежкия товар на самотата да избягам.

Приела съм го, не че е добре,

но нямам избор и така ще продължавам.

© Мира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ЕЙЙЙ, Я ГОРЕ ГЛАВАТА.ВИНАГИ ИМА ИЗБОР....ВИНАГИ
  • Добре дошла,Мира!Тъжно,но хубаво написано стихче!Миличка,огледай се,наоколо има много приятели,не продължавай така!
Propuestas
: ??:??