14 sept 2007, 20:23

Сама 

  Poesía
1077 0 10
Сърцето ми безспир тупти,
а вътре всичко ме боли!
Любовта ме задушава и
искам мъничко забрава.
Минават дни, седмици дори,
но нищичко не се мени.
Аз искам може би късмет
и едничка среща с теб.
Устните ни жадно да се слеят,
думите да се излеят.
Искам да докосваш всяка част от мен
и да останеш завинаги в моят плен!
Но всичко си остава скрито
вътре в моята душа!
Защо, кажи ми, ти така и нищо
не разбра!?!
След всяка наша среща ти сякаш
ми се подиграваш и тежкото решение
избрах сега!
По-добре без болка, но сама!!!

© Йоана Рангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??