6 jun 2007, 19:41

Сама 

  Poesía
729 1 0
Не ме оставяй отново сама,
недей, без теб ще умра.
Прости ми умолявам те, ела
при мен върни се ти сега.

Не ме оставяй, нямам сили.
Ти едничък стимул
за живот ми бе.

А сега без теб, какво?
За кога аз да се боря?
За какво кажи аз да живея?
След теб нищо не ми остана.

Само отчайващата празнина,
конкурираща се с мисли мрачни,
кое да избера: животът или смъртта?
И двете водещо към неизвестното.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??