9 nov 2006, 18:00

Сама 

  Poesía
858 0 0
Искам да те видя, но немога
сърцето ми не дава да го сторя.
Остави ме сама, чаках те ден след ден,
но ти не се върна, забрави ме.
Сълзи пълнят очите ми, но за теб не ще плача ти не заслужаваш!
Върна се, очакваше да те чакам нали,
но уви сега съм с друг, забравих твоите очи!!!

© Меглена Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??